Драгић са ментором, Дончић изабрао Јокића и Богдановића

Б92
Foto: Профимедиа

Познате су стартне петорке на опроштајном мечу Горана Драгаића, који ће у суботу бити одигран у Љубљани.

Стартну поставу у којој ће бити словеначки кошаркаш, који ставља тачку на каријеру, чине још Стив Неш, Никола Вучевић, Влатко Чанчар

Други тим ће предводоти Никола Јокић, Лука Дончић Богдан Богдановић, Луис Скола и Робин Лопес, а ову поставу изабрао је плејмејкер Далас.

Драгић је са репрезентацијом Словеније освојио Европско првенство 2017. године, побједом против репрезентације Србије у финалу. Такође је био именован за најкориснијег играча тог првенства.

Био је члан треће најбоље петорке НБА лиге 2014. године и именован у ол-стара 2018. године, током НБА каријере која је трајала од 2008. до 2023. године.

Он је са екипом Мајамија стигао до финала НБА лиге 2020. године, у ком је пропустио четири утакмице због повреде задобијене у првој утакмици финалне серије, коју је његова екипа изгубила од Лос Анђелес Лејкерса резултатом од 4:1 у победама.

Опроштајна утакмица у част Горана Драгића одиграће се у суботу у Хали Стожице од 20 часова.

Учестоваће Никола Јокић, Лука Дончић, Дирк Новицки, Стив Неш, Дејан Бодирога, Предраг Даниловић, Александар Ђорђевић, Марко Гудурић, Мирослав Берић и други.

Карте за утакмицу су биле распродате у року од 20 минута, пренио је Савез.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана