Драгана Домузин након славља Орлова против Плеј офа: Побједа за ново самопоуздање

М. З.
Драгана Домузин након славља Орлова против Плеј офа: Побједа за ново самопоуздање

БАЊАЛУКА - Кошаркашице Орлова повеле су с 1:0 против Плеј офа у полуфиналној серији плеј-офа Лиге БиХ, након што су у Бањалуци славиле побједу резултатом 81:78.

Био је то сусрет прошлогодишњих учесника финала у којем су Сарајке стигле до титуле резултатом 3:2 у серији, а добиле су мајсторицу у Бањалуци. Сада то није био случај док су се “орлице” уједно осветиле Плеј офу за једини пораз у лигашком дијелу такмичења ове сезоне. Са по 18 поена Драгана Домузин и Марина Ристић биле су најефикасније у бањалучком тиму, а пратиле су их Анђела Шипка и Владинка Ерак са по 14 поена с тим што је Еракова имала и 11 скокова.

- Лаганије смо отворили утакмицу иако смо се добро спремили за њу. То нас је коштало у првом полувремену када смо губили, али смо се вратили у трећој четвртини. Тада смо наметнули наш ритам, прешли у вођство и сачували га до краја. Битно је да смо кренули побједом и да смо одбранили домаћи терен па ће бити много лакше у Сарајеву гдје се надамо најбољем, односно пласману у финале. Хвала публици која је дошла у великом броју да нас подржи - истакла је Домузинова за “Глас Српске”.

Њој је то била прва утакмица за Орлове у које се вратила након непуне четири године. Поред ње, екипу су за завршницу још појачале Владинка Ерак и Горана Марјановић.

- Побједа нам је донијела ново самопоуздање јер се нас три још уигравамо са остатком екипе. Иде то добрим путем и бићемо све бољи како вријеме буде одмицало - додала је Домузинова.

Друга утакмица полуфиналне серије требало би да буде играна у четвртак, али термин још није одређен. Први меч синоћ су играли Лавови и Бановићи.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана