Дончић: Срећан сам у Даласу, навијачи немају разлога за бригу

Танјуг
Дончић: Срећан сам у Даласу, навијачи немају разлога за бригу

ДАЛАС - Кошаркаш Даласа и словеначки репрезентативац Лука Дончић демантовао је данас да ће на крају сезоне да напусти Мавериксе, преносе амерички медији.

Поједини медији су пренијели да је Дончић незадовољан политиком клуба и да је запретио одласком из Даласа ако Маверикси не ангажују појачања до почетка нове сезоне.

Далас је остао без плеј-ина и плеј-офа, пошто је регуларни дио сезоне у НБА лиги завршио на 11. мјесту на табели Западне конференције са 38 побједа и 44 пораза.

Челници Даласа су двије утакмице прије краја регуларног дијела сезоне одлучили да одустану од борбе за плеј-ин како би задржали свој избор на предстојећем НБА драфту.

-Договорили смо се, али није ми се свидело. Нисам рекао да желим да напустим Далас, то сам негдје прочитао. Неко је рекао да желим да одем, а то нисам ја. Срећан сам у Даласу, нема разлога за бригу - рекао је Дончић.

Словеначки кошаркаш је истакао да очекује промјене у екипи Даласа.

-Нешто мора да се промени, то је сигурно. Прошле сезоне смо стигли до финала Западне конференције, тада сам био одушевљен атмосфером у екипи...”, додао је Дончић. Он је ове сезоне просечно постизао 32,4 поена и имао је 8,6 скокова и осам асистенција по утакмици. 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана