Дончић: Поносан сам на екипу, имали смо сјајну сезону

Танјуг
Дончић: Поносан сам на екипу, имали смо сјајну сезону

БОСТОН - Најбољи кошаркаш Даласа Лука Дончић изјавио је данас да је тужан због пораза од Бостона и додао да је поносан на тим иако Маверикси нису успјели да освоје титулу у НБА лиги, преносе амерички медији.

Кошаркаши Бостона су освојили титулу у НБА лиги, пошто су ноћас на свом терену савладали Далас резултатом 106:88 у петој утакмици финалне серије. Бостон је серијом 4:1 у побједама стигао до 18. титуле у историји клуба.

"Играју зрело, имају сјајне играче, можемо да учимо од њих. Борићемо се сљедеће сезоне. Тужан сам, јер смо изгубили", рекао је Дончић.

Он је истакао да је поносан на цијели тим.

"Није битно што сам играо повријеђен нити колико сам био повријеђен. Био сам на терену и нисам направио довољно. Поносан сам на екипу иако нисмо освојили титулу. Одрадили смо сјајну сезону. Бостон је играо одличну одбрану, они су сјајан тим", додао је кошаркаш Даласа.

Дончић би требало да заигра за репрезентацију Словеније на квалификационом турниру за пласман на Олимпијске игре, који је на програму од другог до седмог јула у Грчкој.

"Не желим да разговарам о будућности. Морам да донесем неке одлуке и да покушам да оздравим. За два дана донећу коначну одлуку", истакао је Дончић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана