Додик: Све спремно за почетак кошаркашког спектакла

ГС
Foto: Скриншот

БАЊАЛУКА - Све је спремно за кошаркашки спектакл и прославу 50 година постојања КК Игокеа, од терена, семафора, али и изненађења за публику, рекао је генерални менаџер Игокее Игор Додик.

"Имамо два, три повријеђена играча, нажалост, два кључна играча, неће сутра моћи да играју. Утакмице се играју на отвореноме, све је спремно, од терена, семафора, али имамо и много изненађења, попут поклона за гледаоце, али и акробатска извођења за публику" нагласио је Додик.

Додаје да је много захвалан људима који су омогућили овакав догађај.

"Желим да се захвалим људима који су дали све своје напоре да се овај догађај омогући. Екипа ЦСКА је стигла синоћ, а очекујемо и остале. Одређене потешкоће у организацији увијек постоје, али за сада све иде по плану" истакао је Додик.

Како он наводи, многи клубови Европе интересују се баш за играче Игокее.

"С обзиром да смо освојили прошле сезоне јуниорско првенство у Европи, што није мала ствар. Нижемо успјехе и у АБА лиги, а многи клубови широм Европе се распитују за играче" нагласио је Додик.

Велико интересовање за најбоље мјесто на 'Игокеином' рођенданском турниру

Истакао је да је за сам догађај било битно да Кошаркашки клуб Партизан, али и ЦСКА учествују на оваквом догађају.

"Било нам је битно да ЦСКА и Партизан дођу. Покушавали смо да ускладимо термине. Било је тешко све то организовати, али успјели смо. Желим да им се захвалим што су се прилагодили нама, осјећамо велику одговорност и срећу што су они овдје" закључио је Додик.

Кошаркашки клуб Игокеа ће од сутра па до 10. септембра бити домаћин кошаркашког спектакла на којем ће играти Партизан, ЦСКА, Галатасарај, Турк Телеком и Хапоел Јерусалим, а све ово поводом 50. рођенадана, који Игокеа слави, преноси РТРС.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана