Додик: Хвала свим асовима који су дошли

М.З.
Foto: В. Трипић

БАЊАЛУКА - Предсједник Републике Српске Милорад Додик постигао је четири поена за екипу Ветерани Игокее на ревијалној кошаркашкој утакмице против екипе Ветерани пријатељи одрграној у Бањалуци.

Он је као капитен повео своју екипу за коју су играли некадашњи чланови Поткозарја како се екипа звала до 1997. године, а попунили су је неки "млађи ветерани" који су играли прије десетак година и однедавно су у играчкој пензији.

- Са нама су била највећа кошаркашка имена Србије која се никада нису окупила у Бањалуци и нама је драго што смо овом манифестацијом и прославом 50. рођендана анимирали прије свега пријатеље клуба и пријатеље кошарке који су све обавезе подредили доласку овдје. Драго ми је што могу да видим играче какви су били Игор Ракочевић и Перо Антић који су показали вољу да дођу. Што се мене тиче вјероватно схватио сам као афирмацију да се појавим, а најозбиљнија ствар коју сам овдје урадио јесте да сам у 65. години изашао на терен, а да четири пет година нисам дирао лопту. Било је мало изазова што се тиче времена да ово организујемо, а ово је дар Бањалуци. Хвала свим клубовима који су дошлина турнир Игокее да увеличају прославу - рекао је Додик.

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана