Ђоковић гледао тријумф Звезде, па усрећио малишане (ВИДЕО)

Tanjug
Ђоковић гледао тријумф Звезде, па усрећио малишане (ВИДЕО)

БЕОГРАД - Кошаркаши Црвене звезде побиједили су вечерас у Београду екипу Валенсије 92:73 (20:21, 26:20, 23:21, 23:11) у оквиру 31. кола Евролиге.

Најефикаснији у екипи Црвене звезде били су Филип Петрушев са 20 поена и седам скокова, док је Огњен Добрић додао 16 поена. У екипи Валенсије истакао се Џонах Радебо са 14 поена.

Црвена звезда је боље отворила меч и успјела да у првих пет минута направи предност од седам поена. Валенсија је консолидовала одбрану у наставку, те заиграла организованије у нападу и успјела да преузме предност. У другој четвртини игру домаће екипе предводио је Кампацо са асистенцијама. До краја првог полувремена кошаркаши "црвено-бијелих" успјели су да дођу до осам поена предности али су грешкама у одбрани поклонили пар поена Валенсији.

Друго полувреме је домаћа екипа такође боље отворила, истакли су се Петрушев и Бентил у рекету. Добрић и Вилдоза су погађали са дистанце, што је помогло њиховој екипи да задржи резултатски плус. У последњој четвртини виђена је још ефикаснија игра у нападу Црвене звезде, као и игра без концентрације и идеје кошаркаша Валенсије.

Кошевима Холанда и Добрића домаћа екипа је отишла на плус 12. Џоунс је тројком вратио наду шпанској екипи али потом је Добрић погодио тројку и ријешио питање побједника. "Црвено-бели" су сада на 13. месту на табели Евролиге са 14 поена и 17 пораза, док је шпански тим на 11. месту са истим скором.

У наредном колу Црвена звезда гостује Асвелу, док кошаркаши Валенсије путују за Каунас на утакмицу са Жалгирисом. На мечу је био и Новак Ђоковић који је добио буран аплауз на старту утакмице. Након меча је честитао кошаркашима на побједи, а онда усрећио и малишане у Звездиним дресовима.
 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана