Дејан Ћуп, кошаркаш Младости, о слављу над Приједор-Спартаком: Тимски смо извукли побједу

М. З.
Foto: КК Младост

Дејан Ћуп, кошаркаш Младости, о слављу над Приједор-Спартаком: Тимски смо извукли побједу

МРКОЊИЋ ГРАД - Српски дерби десетог кола Лиге БиХ припао је кошаркашима Младости који су побиједили Приједор-Спартак резултатом 81:71. Мркоњићани су коначно везали двије побједе и стигли до четвртог тријумфа сезоне којим су кренули ка горњем дијелу табеле, док су Приједорчани остали на три тријумфа до сада.

- Побједа нам много значи јер смо њоме потврдили гостујући тријумф из прошлог кола. Много смо се намучили да добијемо ову утакмицу јер смо имали проблема са повредама и болешћу неких играча те нисмо имали двојицу у ротацији, због чега смо морали баш да “стиснемо”. Дали смо све од себе у овом тренутку и побједу смо тимски извукли против екипе која зна да игра и веома је незгодна - рекао је члан Младости Дејан Ћуп који је имао 12 поена и седам скокова.

Бољи од њега на овој утакмици били су Харун Хусеинпашић са 20 поена и девет скокова, те Ђорђе Алексић са 16 поена.

- Са двије везане побједе направили смо сјајан посао, одвојили смо се од дна и кренули ка горњем дијелу табеле. У наредном колу гостујемо код Посушја и надамо се трећем везаном тријумфу. Лига је ове сезоне доста изједначена и свако сваког може да добије без обзира на позицију на табели - додао је Ћуп.

Код Приједорчана Лазар Дражић убацио је 15 поена, а Коља Вучинић 12. Пласман: 1. Широки 9-1, 2. Босна 7-3, 3. Слобода 6-4, 4. Спарс 6-4, 5. Борац 5-5, 6. Леотар 5-5, 7. Орловик 5-5, 8. Младост 4-6, 9. Промо 4-6, 10. Приједор-Спартак 3-7, 11. Славија 3-7, 12. Посушје 3-7.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана