Дарко Талић, нови плеј Борца: Публика ће бити наш вјетар у леђа

Г.С.
Дарко Талић, нови плеј Борца: Публика ће бити наш вјетар у леђа

ЧАЧАК - Нови плејмејкер Борца Дарко Талић истакао је да је добро упознао Чачак чији је становник више од 15 дана. С екипом је започео припреме за нову сезону у АБА лиги и вјерује да ће се све коцкице сложити на вријеме.

- Многи наши играчи су годинама играли АБА лигу, тако да посједујемо извјесно искуство. Ипак, сматрам да је најбитније да се ми добро уклопимо, да свако зна своју улогу у тиму. АБА лига је чврста, мора да се игра снажно и организовано - рекао је Талић.

Он је напустио Игокеу након осам сезона, с тим да је једну провео у Какњу као позајмљен играч.

- Док сам наступао за Игокеу долазио сам у Чачак, тако да сам упознат какав је домаћи терен. Људи у граду познају кошарку, тако да ће нам дати потребан вјетар у леђа и то морамо искористити. Главни циљ јесте опстанак у АБА лиги, али тренери и играчи увијек желе нешто више. Сада је рано за прогнозе, али потрудићемо се да направимо искорак. На почетку имамо солидан распоред. Млада смо екипа, тако да смо пуни енергије и жељни доказивања. Чачак је град кошарке, тако да нам је познато шта се од нас очекује. Сви смо узбуђени због нове сезоне, тако да вјерујем да ће све бити како треба. Ипак, вријеме ће све показати - истакао је кошаркаш родом из Бањалуке.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана