Далибор Илић о побједи на старту сезоне: Ово је само увод

М. З.
Далибор Илић о побједи на старту сезоне: Ово је само увод

ЛАКТАШИ - Кошаркашу Црвене звезде Далибору Илићу долазак у Лакташе увијек буди најљепше успомене.

- То мјесто осјећа као своју другу кућу јер је управо у Игокеи стасао и доказао се те отишао у Београд да се доказује на неком другом нивоу. Момак из Вишеграда својим понашањем на терену и ван њега освојио је све љубитеље кошарке па је добијао аплаузе навијача домаћег и гостујућег тима.

- Увијек је лијепо вратити се у Лакташе и сада сам имао прилику да осјетим атмосферу у дворани, тако да сам још под емоцијама мада сам очекивао нешто овакво. Драго ми је да смо побједом започели сезону и да сам индивидуално кренуо добро. Надам се да је ово само увод у оно што нас очекује и испуњавање циљева који нас очекују - рекао је Илић.

Након пакленог припремног периода почело је званично такмичење и на првој утакмици Илић је сјајно одиграо. За скоро 22 минута на терену убацио је 11 поена (7/8 слободна бацања) па је био трећи стријелац своје екипе, иза Мајка Тобија (19) и Рокаса Гиједраитиса (12), док је још имао шест ухваћених лопти.

- Ово је друга сезона како сам у клубу и моје амбиције расту као и клупске. Прошлу сезоне сам провео у навикавању, док сада очекујем да будем стандардни дио тима. У суштини, све зависи од мене. Трудићу се на тренинзима да добијем што више простора  - нагласио је Илић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана