Ћикић нови селектор БиХ

Д.Д.
Ћикић нови селектор БиХ

САРАЈЕВО - Александар Ћикић је нови-стари селектор јуниорске (У-18) кошаркашке репрезентације БиХ и договорена је двогодишња сарадња.

На тој позицији наслиједио је Слободана Кецмана, успјешног стручњака који је ове године с Игокеом освојио ФИБА Лигу шампиона у јуниорској конкуренцији. Ћикић је и раније обнашао ову функцију.

-Мени је заправо ово трећи пут да сам укључен у рад репрезентације БиХ. Не само да сам раније имао улогу селектора јуниора, већ сам био и члан стручног штаба Душка Вујошевића у сениорском тиму. Драго ми је да сам остао на радару челника Кошаркашког савеза БиХ, с обзиром да сам већ четири године у Словенији, тачније у Марибору. Наравно, и даље итекако пратим све што се дешава у БиХ, од сениорских лига до такмичења у омладинским категоријама. Модерне технологије ми омогућавају да будемо веома упућен”, истиче Ћикић у изјави за званичну страницу КСБиХ.

Јуниорску репрезентацију БиХ наредног мјесеца очекује наступ на Европском првенству Б дивизије, које се одржава у Португалу а налази се у групи Б са селекцијама Црне Горе, Мађарске, Грузије, Словачке и Албаније.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана