Четвртфинале плеј-офа Лиге БиХ: Славија испала, Будућност игра мајсторицу

Г.С.
Четвртфинале плеј-офа Лиге БиХ: Славија испала, Будућност игра мајсторицу

ИСТОЧНО САРАЈЕВО - Екипа Славије није успјела да избори мајсторицу четвртфинала плеј-офа Лиге БиХ против Широког, а њу ће за пролазак у полуфинале играти Будућност и Босна.

Славија је у другом мечу поражена од Широкобријежана 64:97, а најбољи у њеним редовима био је Антонио Форман са 14 поена док су по 11 постигли Александар Илић, Дарко Дамјановић и Хенри Тенксли. Широки ће у полуфиналу играти против бољег из дуела Борац - Леотар (1:0).

- Ова сезона је показала да градимо озбиљан клуб који ће у будућности претендовати на највиши пласман и сигуран сам да најбоље вријеме за ОКК Славија 1996 тек долази. Свјестан сам жеље људи да се више ослањамо на домаће играче, али морамо признати да тренутно нисмо на нивоу па нам је потребна комбинација домаћих и играча са стране. Имамо пуно младих талентованих кошаркаша, више од 100 дјеце је дио клуба, градићемо их, усмјеравати - рекао је предсједник клуба Љубиша Ћосић

Будућност није успјела да у Сарајеву избори полуфинале, јер су домаћи славили са 92:87 и изборили мајсторицу у Бијељини у суботу од 19 часова. Најефикаснији код Босне били су Ентони Колинс и Фарис Верлашевић са по 18 поена. Код Будућности Војин Илић је убацио 21, а Миливоје Божовић 20 поена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана