Чанак након пораза: Бићемо бољи

М.З.
Foto: ГС

БАЊАЛУКА - Српски стручњак Ненад Чанак овог љета преузео је бригу о Турк Телекому, а прву контролну утакмицу пред почетак нове сезоне одиграо је у Лакташима против Хапоел Јерусалима (79:87).

На крају меча морао је да честита свом колеги на другој страни Александру Џикићу којем је био помоћник у Партизану током сезоне 2017/18. 

- Ово је нова екипа и прва нам је утакмица у предсезони. Сигурно да увек може боље, али сам генерално задовољан са неким стварима док са неким базичним стварима нисам задовољан. Није у питању ни талент, ни тактика, али неке базичне ствари морају да се одраде и сигуран сам да ћемо бити бољи - рекао је Чанак након утакмице. 

Њему је ово четврти клуб којег води у самосталној тренерској каријери, а стигао је из литванског Лиеткабелиса којег је водио од 2018. и правио одличне резултате. На клупи тима из Анкаре замијенио је Емреа Џана који је отишао у Анадолу Ефес умјесто Ергина Атамана. 

- Турк Телеком је сигурно изазов у смислу боље и много конкурентније лиге. Знам клуб од раније и немам ниједну замерку. Када је екипа у питању увек кажем да је моја екипа најбоља на свету и бићемо све бољи и бољи - изјавио је Чанак. 

Похвалио је турнир поводом 50. рођенадан Игокее, а они су своју утакмицу играли у Лакташима. 

- Све похвале за организацију. Фасциниран сам организацијом и пажњом коју указују не само нама већ и свим осталим екипама и желим да се захвалим на томе - нагласио је Чанак.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана