Бриљантна Србија: Пешићев тим тријумфално завршио припреме

ГС
Бриљантна Србија: Пешићев тим тријумфално завршио припреме

БЕОГРАД - Кошаркаши Србије савладали су Грчку, резултатом 94:72, у посљедњем припремном мечу пред почетак Олимпијских игара у Француској.

Изабраници Светислава Пешића су тако припремни период завршили са скором 3-2, а први меч у Паризу играће у недјељу од 17.15 против Америке.

Србија је против Грчке водила од почетка до краја и релативно рутински је славила у генералној проби за наступ на Играма.

Најефикаснији је био Богдан Богдановић са 19 поена (2/6 за два, 5/5 за три) и четири скока. Никола Јокић га је испратио са 16 поена, осам скокова и шест асистенција.

Филип Петрушев је додао 15 поена и осам скокова. Двоцифрени су били још Никола Милутинов са 11 поена и четири скока, односно Никола Јовић са 10 поена и четири скока.

- Надамо се да ћемо наставити у бољем ритму и да тек слиједе најбоље партије. Све почиње од наше одбране и агресивности, порука је капитена Богдана Богдановића.

Уз 16 играча који су се "скинули" за ову утакмицу био је и Бориша Симанић, који је на Свјетском првенству прошлог љета остао без бубрега.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана