Брејк Борца у Широком, Игокеа сигурна код куће

М.З.
Брејк Борца у Широком, Игокеа сигурна код куће

ШИРОКИ БРИЈЕГ - Велику побједу остварили су кошаркаши Борца који су надиграли Широки са 89:81, и повели са 1:0 у полуфиналу плеј-офа Лиге БиХ. Бањалучани ће имати прилику да пред својим навијачима изборе финале јер се полуфинална серија игра на двоје побједе.

Момци које се клупе предводи Зоран Кашћелан направили су преокрет у другом полувремену и стигли до злата вриједне побједе.

Био је ово тек други тријумф "црвено-плавих" ове сезоне над Широким који је славио у преостала четири сусрета (два у Лиги БиХ и два у АБА 2 лиги). Најбољи у редовима побједника био је Александар Ланговић са 21 поеном, Амсал Делалић додао је 16, Душан Танасковић 13, а по 12 Јан Ребец и Мартин Џерон.

Много лакши посао од Борца имала је Игокеа која је на свом терену надиграла Будућност са 94:74, те повела са 1:0 у полуфиналу. Само у првој четвртини гости из Бијељине били су равноправан ривал, а све остало био је на страни домаћина. Са 21 поеном Никола Марић био је најбољи код побједника, а по 14 су додали Брајант Крафорд и Харис Делалић. Код Будућности Миливоје Божовић је убацио 27, а Војин Илић 15 поена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана