Босна побједила Борац у посљедњим секундама

Кликс
Босна побједила Борац у посљедњим секундама

БАЊАЛУКА - КК Босна је у другом колу домаћег шампионата побиједио Борца у Бањалуци резултатом 83:80 те су тако Студенти стигли до друге овосезонске побједе.

Имали су гости на полувремену два поена предности, било је 42:40 да би Борац трећу четвртини ријешио у своју корист резултатом 24:16 и у посљедњих десет минута ушао са шест поена предности, било је 64:58.

То је Босна надокнадала у посљедњој дионици меча и дошла до побједе на овом тешком гостовању, а херој је био Лутете који је у посљедњој секунди погодио тројку и утишо домаће навијаче.

До побједе их је водио Харис Делалић са 16 поена и три скока док су Јаррод Вест и Димитриус Ундервуд додали по 13. Вест је додао четири асистенције три скока, а Ундервуд шест скокова и четири асистенције. Још је двоцифрен био Петар Ковачеvić са 12 поена.

У дресу Борца најбољи су били Срђан Гаврић и Ђорђе Тополовић са по 18 поена док је Тирон Харис додао 16 уз седам асистенција и четири скока. Још је двоцифрен био Вук Бошковић са десет поена, пет асистенција и четири скока.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана