Борис Драгојевић, кошаркаш Борца: Играмо у најбољем ритму

М. З.
Борис Драгојевић, кошаркаш Борца: Играмо у најбољем ритму

БАЊАЛУКА - Кошаркаши Борца наставили су са сјајним партијама у посљедње двије седмице и везали четврту побједу (двије у АБА 2 и двије у Лиги БиХ). Бањалучани су на свом терену надиграли Орловик резултатом 78:70, у 18. колу Лиге БиХ, што им је био 11. тријумф којим су се пробили на треће мјесто табеле и направили велики корак ка наступу у Лиги шест.

- Везали смо четири побједе и у најбољем смо ритму од почетка сезоне, што нас радује, јер иде врло битан дио, односно завршница Купа Републике Српске - рекао је члан Борца Борис Драгојевић за “Глас Српске”.

Меч против Жепљака завршио је са три поена, док је најбољи у његовом тиму био Џерод Вест са 20, Амсал Делалић је додао 14, а 12 Срђан Гаврић.

- Лошије смо отворили утакмицу и нисмо имали фокус те дозволили противнику да ради оно у чему је најбољи. На полувремену смо се консолидовали и “затегли” одбрану, што нам је донијело позитиван резултат на крају - навео је Драгојевић.

Утакмица против Орловика била је пета у 13 дана, а ту није крај.

- Напорно јесте, умора има, али то не смије да буде изговор. Морамо да дамо све од себе у овом битном дијелу сезоне и затим растерећени одемо на репрезентативну паузу - нагласио је Драгојевић.

Млади бек свјестан је улога у финалу Купа Српске.

- Чека нас врућ терен у Требињу, гдје ће бити више навијача него обично, али и то има своју драж, јер је љепше играти пред публиком, макар и противничком, него пред празним трибинама. Познајемо екипу Леотара, добили смо је ове сезоне и знамо да се против ње може играти. Исто тако знамо да и они као и ми имају велику жељу да освоје пехар Купа, тако да морамо бити најбољи до сада, јер је највећи улог - истакао је Драгојевић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана