БориКош јачи од кише

Дејан Кондић
БориКош јачи од кише

БАЊАЛУКА - Прослављена бањалучка кошаркашица Саша Чађо у сарадњи са Кошаркашким савезима Републике Српске и Србије, уз подршку града Бањалука, на терену "Слађана Голић" у Борику организовала је први кошаркашки пикник, под називом - БориКош.

Преко 100 дјевојчица и дјечака показали су своје вјештине у баратању "баскетаром", али и учили нове од Саше и других реномираних кошаркашких имена као што су Александра Мушић, Јадранка Ћосић и Мирјана Човичковић.

Иако вријеме, односно киша која је пала, нису били наклоњени младим кошаркашицама и кошаркашима, они су уживали у раду и дружењу.

- Дјеца су била сјајна, хвала им што су дошли. Прелијепо је било и надам се да су дјеца отишла задовољна кући. Жао ми је што нас до краја вријеме није послужило, али ово није први пут да правимо нешто овако - рекла је Чађо.

Члан Савјета Мјесне заједнице Борик Небојша Дринић провео је дан са младим кошаркашким надама.

- Подржао сам кошаркашки турнир Саше Чађо јер сматрам да је то вишеструко значајно за промоцију кошарке, развој спорта и младих. Као члан Савјета МЗ Борик желим да помогнем овом насељу и људима који ту живе да се рјешавају комунални проблеми, али и да организујемо спортске и културне догађаје - рекао је Дринић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана