Борац сазнао ривале у АБА 2 лиги

М. З.
Борац сазнао ривале у АБА 2 лиги

БАЊАЛУКА - Кошаркаши Борца играће у групи Д АБА 2 лиге идуће сезоне заједно са Залтибором, Илиријом и Шибенком.

Такмичење би би требало да крене крајем октобра или чак у првој седмици новембра, а биће одиграно шест кола након чега ће двије најбоље екипе проћи у другу фазу гдје ће бити формиране двије нове групе са по четири екипе. Тренер Борца Марко Шћекић сматра да нису лоше прошли на жријебу. 

- Мораћемо бити јако опрезни јер се све екипе много појачавају овог љета. Златибор је фаворит у нашој групи. Био је шампион прије неколико сезона, а и сада има веома квалитену екипу која претендује на титулу. Добро се познајемо од раније и знам колико ће нам бити тешко са њима. Илирија нам је мала непознаница јер нисмо играли, али је направила добар резултат у првенству Словеније прошле сезоне. Имају искусног тренера и неколико квалитетних играча. Шибенка ће нам бити најтежи ривал у групи и вјерујем да ћемо се са њом борити за друго мјесто. Довели су Мартина Јунаковића и Јосипа Јукића док им се опоравило неколико играч акој нису играли прошле сезоне. Дефинитивно их не смијемо подцијенити јер у ову сезону улазе много спремнијинего у прошлу када су били посљедњи на табели аБА 2 лиге - рекао је Шћекић за "Глас Српске" чија ће екипа кренути са радом 5. августа
Састави осталих група, А: МЗТ, Хелиос, Цедевита, Теодо. Група Б: Војводина, Сутјеска, Босна, Работнички. Група Ц: Подгорица, Широки, Пелистер, Вршац.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана