Борац иде по прву побједу у Лиги

Милан Зубовић
Борац иде по прву побједу у Лиги

БАЊАЛУКА - Прву побједу у ове сезоне у Лиги БиХ екипа Борца тражиће на гостовању код Орловика у трећем колу. "Црвено-плави" су поражени на старту од Широког, потом од Босне и то у тројком у посљедњој секунди.

Тим из Жепча има скор 1-1. - Орловик је искусна екипа која у својим редовима има једног од најбољих играча Лиге, способног играти на позицијама од један до пет.

Емир Прелџић иако у позним играчким годинама и даље показује зашто је толико година играо у Евролиги и за турску репрезентацију

. Уз њега ту је још одличних и искусних кошаркаша тако да нам неће бити нимало лако, али се надам да ћемо уз повећану ротацију одржавати висок темпо игре што њима не одговара и на тај начин сломити њихов спорији ритам и игру на "пола терена" - рекао је тренер Борца Марко Шћекић. Плејмејкер Дарко Талић зна да је пред њима изазован меч.

- Очекујем врло тежак меч јер су они веома искусна екипа предвођена Емиром Прелџићем који и даље игра врхунску кошарку.

Уз њега, у тиму су и други доста квалитетни играчи па морамо ући чврсто у утакмицу од самог почетка и поставити ритам према нашим правилима. Побједа је једини циљ и даћемо све од себе да је остваримо - поручио је Талић.

Парови, субота: Орловик - Борац (18), Слобода - Промо (19), Посушје - Леотар (19), Раднички - Младост (19). Недјеља: Босна - Славија (17), Мостар - Спарс (18). Широки - Јахорина (играно у петак).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана