Богдановић:Историја ће доказати колико је тешко то што је Јокић урадио

Танјуг
Богдановић:Историја ће доказати колико је тешко то што је Јокић урадио

БЕОГРАД- Као и сви навијачи из Србије, био сам његов навијач. Тек ће се кроз историју доказати колико је тешко то што је он урадио, рекао је за Тањуг кошаркашки репрезентативац Србије Богдан Богдановић, који је у сарадњи са Адидасом отворио седми по реду камп Богдан Богдановић.

Кошаркаши Денвера су протекле недjеље освојили историјску прву титулу у историји франшизе у НБА лиги. Никола Јокић је сјајне партије крунисао титулом најкориснијег играча финалне серије.

"Као и сви у Србији, био сам његов навијач и драго ми је да видим тај пут који је он направио. То је заиста феноменално. То је пример онако како бих ја волео да урадим једном у животу са тим једним тимом. Тек ће се кроз историју доказати колико је тешко то што је он урадио", рекао је Богдановић, додавши да је протекле сезоне било много успона и падова у његовој, али и игри његове Атланте:

 "На крају сам задовољан што сам после Ол-стара био здрав и што сам могао да одиграм сваку утакмицу".

Богдановић је последњи пут за репрезентацију играо 2019. године на Свjетском првенству у Кини, када је наш национални тим, тада предвођен са клупе Александром Ђорђевићем, завршио као пети. Овог љета, биће одржан Мундобаскет у Јапану, Индонезији и на Филипинима, а наша држава ће наступати у Манили.

"Прво очекујем да се окупимо сви, да будемо здрави и да будемо ментално спремни, да имамо свежину. То је нешто што је најважније за нас, а остало ће доћи. Све су то вредни момци", навео је Богдановић.

У току је финална серија АБА лиге између Црвене звезде и Партизана. "Црно-бијели" имају предност од 2:1 у серији.

"Волео бих да заврше то што пре. Навијам за Партизан. То је једино што могу да кажем", рекао је кошаркаш Атланте.

Овог љета, на програму је седми по реду камп Богдана Богдановића, у сарадњи са Адидасом.

 "Пре свега желим да им се захвалим на сарадњи. Ово је од великог значаја, пре свега за децу а тако и за мене, лепо је бити у овој улози. Сећам се дана када сам и ја био мали и колико је лепо било видети било ког професионалног играча. Желим да им посветим мало пажње и времена и да се забавимо", закључио је Богдановић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана