Богдановић изјавом растужио навијаче Партизана

Г.С.
Богдановић изјавом растужио навијаче Партизана

АТЛАНТА – Кошаркаш Богдан Богдановић, капитен репрезентације Србије, вратио се након сребра на Мундобаскету у Атланту и спрема се за почетак нове сезоне.

Навијачи Партизана су се још од његовог одласка у Фенербахче надали да ће се бек једном вратити у Београд, али након  изјаве коју је дао на Медија деју то дјелује мало вјероватно.

-Ово је први тим још од Партизана да сам остао четири године. Јако сам узбуђен због онога што слиједи, радује ме што сам овде. Нисам знао много о Атланти када сам долазио, сада када одем у Србију, почиње да ми недостаје. Волим да будем овдје и надам се да ћу остати у екипи до краја каријере, рекао је Богдановић.

Причао је затим капитен „орлова“ и о љету које ће памтити.

-Нисам био у оптималном стању ранијих година када је тренинг камп у питању. На примјер, да ме је неки клинац позвао на баскет, не бих могао одмах да изађем на терен. Требало би ми барем пола сата да се истегнем и загријем, сада то могу без проблема. Помогло ми је што сам играо на Свјетском првенству и увијек волим да играм за Србију“, завршио је Богдановић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана