Богдановић: Изгубио сам главу, идемо даље

Танјуг
Foto: Танјуг/АП

МАНИЛА- Капитен кошаркашке репрезентације Србије Богдан Богдановић изјавио је након утакмице са Италијом, да је у трећој четвртини изгубио главу и да су противници то искористили.

Кошаркаши репрезентације Србије изгубили су данас од Италије резултатом 78:76 (23:19, 17:23, 19:20, 19:14), у утакмици првог кола друге фазе Светског првенства.

Утакмица попут оне са Европског првенства из 2022. године у осмини финала такмичења. Орлови су имали предност од 16 поена, међутим, Италијани су у завршници треће четвртине неутралисали двоцифрену разлику, и у посљедњем периоду стигли до побједе.

"Не знам, безвезе. Ја сам најглупље одиграо ову утакмицу. Превише сам шутирао за три. Они нису могли да бране продоре, требало је више да их ту нападамо. Шта да радимо. Изгубио сам главу у трећој четвртини, а они су то искористили. Направили смо 16 поена разлике, а онда смо пали. Да кажем да су нас добили на искуство", рекао је Богдановић српским новинарима.

Наредни меч игра се за два дана са селекцијом Доминиканске републике. 

"Морамо да се дигнемо, нисмо испали још увек, то је добро. Треба да победимо Доминикану са што већом разликом. Идемо даље, шта сад, једна тешка утакмица је била", истакао је капитен Србије.

"Орлови" и даље имају шансу да се пласирају у наредну фазу такмичења

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана