Бивши репрезентативац Грчке и некадашњи кошаркаш ПАОК-а преминуо у 29. години

GS
Foto: Twitter

Некадашњи кошаркаш ПАОК-а, Трикале и играч који је прошао више репрезентативних селекција Грчке Александрос Варитимијадис преминуо је у 29. години.

Варитимијадис се борио са тешком болешћу, а од њега су се опростили и из Кошаркашког савеза Грчке.

- Млад играч, члан спортско-кошаркашке породице, прерано је преминуо. Вијести трагедији о Александросу Варитимијадису изазива само дубоку тугу. 

Александрос је играо кошарку за ПАОК, храбро се борио против болести која се на крају показала непобједивом. Чланови Управног одбора КС Грчке и предсједник Евангелос Лиолиос изражавају искрено саучешц́е породици и блиским људима преминулог. Ријечи не могу да ублаже бол у овом моменту. Почивај у миру - поручили су из савеза.

Александрос је током каријере играо и за Филипос, Умеу, БСВ Сиксерс и најскорије је био члан Дорнбирн Лајноса из Аустрије. Од њега се данас опростила и Умеа.

- Александрос је био фантастична особа, која је увијек показивала велико срце и борбени дух за своје саиграче, тренере, стручни штаб и навијаче. Изражавамо саучешће породици, пријатељима и родбини. Почивај у миру, драги брате - написали су.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана