Аврамовић завршио у болници, највјероватније му сломљен нос

Танјуг
Foto: Taнјуг

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио је вечерас у Љубљани да је играч "црно-бијелих" Алекса Аврамовић завршио у болници због тога што је сломио нос на мечу са Цедевита Олимпијом.

Партизан је вечерас у Љубљани поражен од Цедевита Олимпије 95:91 у мечу осмог кола регионалне АБА лиге. Актуелни регионални шампион је ове сезоне доживио трећи пораз.

"Честитке Цедевита Олимпији на побједи. Мислим да је била прилично изједначена утакмица. Мислим да смо и ми имали шансе да добијемо, али смо одиграли завршницу како смо одиграли и поражени смо. Имали смо један изузетно добар период игре у првом полувремену, али смо лако изгубили разлику. Неке ствари су нам се понављају из утакмице у утакмицу", рекао је Обрадовић на конференцији за медије.

Он је подсјетио да је Партизан у раној фази меча остао без повријеђеног Алексе Аврамовића. Кошаркаша "црно-бијелих" је почетком друге четвртине у нос ударио играч домаћег тима Јака Клобучар.

"Алекса је отишао у болницу да провјери, ваљда му је сломљен нос. Много ситуација, много крви, много свега. Али то је ваљда саставни дио игре", додао је тренер Партизана.

Обрадовић је захвалио навијачима на подршци на мечу у Љубљани.

"Супер је била вечерас атмосфера. То је нешто добро и за АБА лигу и за кошарку. Навијачи оба тима су направили сјајну атмосферу. Хвала навијачима Партизана, који су овдје дошли у великом броју као и сваке године. На жалост, не враћамо им на прави начин, то искрено мислим. Жао нам је због тога. Али шта је ту је, испред нас има још много утакмица", закључио је Обрадовић.

Партизан ће у наредном колу АБА лиге на свом терену дочекати Борац.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана