"Армија" и Игокеа отварају спектакл

М.З.
Foto: ГС

БАЊАЛУКА - Кошаркашки спектакл поводом 50. рођендана Игокее отвориће домаћин и славни московски ЦСКА сутра од 20 часова на терену Националног тениског центра Републике Српске у Бањалуци.

Московљани су већ стигли у највећи град Републике Српске и одрадили тренинг те су импресионирани свим виђеним. 

- Одлична екипа за спремање екипа и важан моменат за Игокеу. Сви су наши тренери у клубовима учесницима и вјерујем да ће доћи много људи који ће гледати спектакл – рекао је тренер московске "армије" Емил Рајковић.

Додао је да се осјећа добро у Републици Српској.

- Резултар није примаран, противници су квалитетни и биће добра прилика за уигравање. Да напредујемо највише од свега. Имао сам прилике да видим како изгледа терен и заиста је лепо уређен и играчи ће бити мотивисани да играју - додао је Емил Рајковић.

Спортски директор Игокеее Вук Радивојевић је рекао да полако долази тренутак који сви ишчекујемо.

- Биће то празник кошарке и хвала мом некдашњем тренеру Емилу Рајковићу на доласку - додао је Радивојевић.

Тренер домаћег тима Владимир Јовановић имаће прилику да види стање своје екипе након мјесец дана припрема и двије одигране контролне утакмице.

- Драго нам је што је турнир изазвао велико интересовање у јавности и драго ми је што овакви тренери и екипе учствују те што се с њима такмичимо и дочекамо почетак сезоне. Вањски терен изгледа одлично и биће ново искуство и да нећемо имати изговор за селекцију шута - изјавио је Јовановић. 
 
Пековић отказао

Генерални менаџер Игокее Игор Додик није могао да потврди све учеснике ревијалног меча.

- Никола Пековић је отказао  долазак, неки потврђују у међувремену, и биће играча из Црвене звезда и Партизана. Предсједник Републике Српске Милорад Додик заиграће у овој утакамици и већ тренира. Мислио је да не игра много, али када сам најавио да ће бити дио тима пристао је да игра - рекао је Игор Додик.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана