Аренас: Јокић може да освоји титулу у НБА лиги, али неће да постане суперзвијезда

Tanjug
Foto: Instagram

ЊУЈОРК- Некадашњи амерички кошаркаш Гилберт Аренас изјавио је да играч Денвера Никола Јокић нема довољно харизме и додао да српски репрезентативац неће да постане суперзвезда, преносе амерички медији.

Јокић је претходне две сезоне био проглашен за најкориснијег играча (МВП) регуларног дијела сезоне у НБА лиги. Српски кошаркаш је са Денвером ове сезоне изборио финале плеј-офа НБА лиге. Денвер ће у финалу НБА лиге играти са бољим из дуела између Мајамија и Бостона. Мајами води 3:1 у финалу Источне конференције НБА лиге, а наредни меч је на програму у Бостону.

    "Јокић може да освоји ову лигу, али то никога неће да буде брига. Будимо искрени. Жао ми је, али Јокић неће да оде са места где је тренутно, односно неће да постане суперзвезда. Не ради ништа што деца желе да виде. То су играчи, гледа се њихова личност. Јокић је сјајан, али није атрактиван", рекао је Аренас у подкасту код Џеј Џеј Редика.

    Аренас је Денвер и Јокића упоредио са екипом Сан Антонија и Тимом Данканом тврдећи да је навијачима било досадно да гледају како Спарси освајају шампионске титуле. Данкан је са Спарсима освојио пет титула од 1999. до 2014. године.
    
Аренас (41) је у каријери играо за Голден Стејт, Вашингтон, Орландо, Мемфис и Шангај, а три пута је играо на "Ол стар" мечу НБА лиге. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана