Анђушић: Сјајно је вратити се овде

Милан Зубовић
Анђушић: Сјајно је вратити се овде

БАЊАЛУКА - Долазак у Бањалуку на турнир Игокее кошаркашу Партизана Данилу Анђушићу био је повратак међу пријатеље јер је у сезони 2018-19 носио дрес Игокее.

- Честитке Игокеи на 50 година постојања и сјајно организованом турниру. Стварно је било лепо учествовати и мени као некадашњем члану Игокее увек је лепо вратити се овде и осетити овакву атмосферу. Било је стварно сјајно за све учеснике. Турнир је био јако добар, са јаким екипама. Одлична прва провера, одиграли смо три утакмице и остварили три победе што је мање битно у овом периоду јер је битно да се видимо где се тренутно налазимо и да се што боље спремимо за наставак припрема и да у сезону уђемо што спремнији - изјавио је Анђушић.

О финалној утакмици и побједи против ЦСКА рекао је да јето била одлична провјера за њих.

- Иако ЦСКА тренутно није члан Евролиге сјајна је екипа као и свих ових година. Било је јако добро за нас да са таквим противником видимо где смо шта смо јер они јако чврсто већ годинама. Против квалитетне екипе успели смо да прикажемо солидну партију. Има ту још много ствари које треба да буду поправљене и опет кажем, још је рано, тек је почетак припрема - додао је Анђушић.

Први пут је играо на отвореном терену.

- Сјајно искуство. Нисам иамо прилику да играм до сада и сјајно је било. Организација и све оно што се дешавало ових дана. Сви смо уживали, а желим да честитам нашим кошаркашима на освојеном сребру и великој ствари које су урадили за српску кошарку поготово што је мало ко веровао дамогу узети медаљу. Момци, поносни смо на вас - додао је Анђушћ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана