Зворничани почели припреме: Дрина тече ка врху

Д. Д.
Зворничани почели припреме: Дрина тече ка врху

ЗВОРНИК - Повратник на клупу Дрине, тренер Драган Мићић обавио је прозивку екипе. На првом тренингу нови шеф имао је 24 играча, а управа клуба је урадила велики посао јер је сачувала окосницу тима из прошле сезоне.


Већ је познато и прво појачање за нову сезону,  а  то је такође повратник у свој град Огњен Стјепановић. Фудбалер има 25 година, игра по крилу и већ има пуно искуства јер је поред матичне Дрине играо за Жељезничар, Олимпик, Брадарац, Звијезду  09, док је прошлу сезону провео у Фамосу, гдје је постигао 13 голова.

На прозивци су још били Незир Алић из Јединства Роћевић те Сретен Милошевић и Вукан Перушиновић из параћинског Борца, али они нису још потписали уговор.

- Сигурно је да ће екипа бити појачана са још два до три искусна играча са којима смо у преговорима. Ове сезоне Дрина жели да буде у горњем дијелу табеле првенства Републике Српске. Због тога и тражимо адекватна појачања како би се избјегла ситуација из прошле сезоне и борба за опстанак. Циљ клуба је да игра добро, а до тога можемо доћи квалитетним радом. Стјепановић је прво званично појачање, али ће их бити  још - истакао је тренер Мићић.

Комплетне припреме екипа ће обавити у  Зворнику. Познат је и план одигравања мечева. Четири ривала су већ позната, док се траже још два.

- Прва утакмица нам је против Звијезде 09 13. јула. Још смо се договорили за утакмице против Јединства из Роћевића, затим Тузла ситија, док би нам генералка пред  старт шампионата био дуел против Градине. Тражимо још два ривала. Посао ће нам бити олакшан јер је већина тима остала на окупу, што може само да нас радује - додао је Мићић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана