Звијезда 09 у дербију зачеља јури три бода

Г.С.
Звијезда 09 у дербију зачеља јури три бода

ЕТНО СЕЛО СТАНИШИЋ - Пред фудбалерима Звијезде 09 је утакмица која може да преокрене комплетну сезону. Екипа тренера Михајла Јурасовића ће на свом терену да угости Тузла сити (субота, 15 часова) и побједа им се намеће као императив како би ухватили прикључак за осталим ривалима.

 

Тренутно повратник у Премијер лигу БиХ је на само три бода. Мада су имали и веома тежак распоред у првом кругу такмичења јер су били шест пута гости у ових девет кола. Управо је Тузла сити изнад њих са седам бодова тако да је ово дерби зачеља.

Њихов противник је због лоших резултата промијенио тренера. У тиму Звијезде истичу да нема притиска иако су свјесни важности наредне утакмице.

- Очекује нас противник који је пуно квалитетнији него што то његов тренутни пласман и бодовни салдо у првенству показује. Имају они  веома квалитетних играча, али су као и ми у кризи резултата. Између два кола су промијенили тренера, долазе са новом енергијом, тако да ће сигурно покушати да нас изненаде. Међутим и ми смо све бољи. У појединим мечевима недостајало нам је среће и концентрације да дођемо до повољног резултата. Вјерујем да у овом дуелу можемо да дођемо до побједе којом би преокренули сезону и ухватили прикључак за тимовима из средине табеле. Тренирамо добро и покушаћемо да дођемо до три бода јер још има да се доста игра - истакао је Еманулах Блажевић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана