Звијезда 09 стиже на “Полице”

Д. П.
Звијезда 09 стиже на “Полице”

БАЊАЛУКА - Фудбалери Леотара у дербију другог кола Прве лиге Републике Српске у суботу од 17.30 часова на стадиону “Полице” угостиће доскорашњег премијерлигаша Звијезду 09 из етно-села Станишићи.

Биће то дуел екипа које су са различитим успјехом стартовале на овосезонској премијери. Требињци су на свом терену савладали неугодни Фамос са 1:0, док је Звијезда 09 неочекивано као домаћин поражена од Борца из Козарске Дубице и сигурно ће хтјети да што прије надокнади тај бодовни заостатак из првог кола.

Веома занимљив сусрет у истом термину биће одигран у Источној Илиџи, гдје ће Фамос бити домаћин Рудар Приједору. “Мотористи”, које предводи искусни стратег Дарко Војводић, желе да се што прије искупе за стартни пораз, док Приједорчани на ово гостовање долазе растерећени послије гостујуће побједе над највећим фаворитом првенства Лакташима.

У осталим сусретима другог кола, који се такође играју у суботу, састају се:  17.30 часова: Слобода (МГ) - Лакташи, Љубић - Дрина ХЕ, Вележ (Н) - Козара, Дрина (З) - Слобода (НГ), Борац (КД) - Славија, 18 часова: БСК - Романија, 19.30: Сутјеска - Жељезничар Спорт тим.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана