Звијезда 09: Премијера већ заборављена

Г.С.
Звијезда 09: Премијера већ заборављена

БИЈЕЉИНА - Послије високог пораза на старту Премијер лиге од Вележа (0:5) фудбалери повратника у елитно друштво Звијезде 09 у другом колу у суботу од 17 часова у Угљевику дочекују Игман. Иако премијера није била нимало успјешна, кормилар тима из етно-села Станишићи Михајло Јурасовић очекује добру игру својих изабраника и много бољи резултат.

- Трудили смо се током седмице да што пре заборавимо тај неуспешан старт и веома тежак пораз. Играчима сам рекао да су противнички играчи били бољи, да су нас заслужено добили и да се мора тај меч што пре заборавити. Сада играмо против ривала подједнаког квалитета и сигуран да ћемо бити далеко бољи, али и резултатски успешнији. Пред ову утакмицу немамо кадровских проблема и сви играчи конкуришу за место у стартној постави - нагласио је Јурасовић.

Премијерни сусрет другог кола Премијер лиге БиХ одиграли су у петак увече Посушје - Широки Бријег, а у недјељу од 21 час на терен стадиона “Рођени” у Мостару истрчаће Вележ - ГОШК. Због обавеза клубова на европској клупској сцени одгођени су мечеви: Слога (Д) - Жељезничар, Борац - Сарајево, Тузла сити - Зрињски, а нови термини одигравања ових сусрета биће накнадно одређени.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана