Звијезда 09 дочекује ГОШК у Лиги БиХ: Максимална борба до краја

Д.Д.
Звијезда 09 дочекује ГОШК у Лиги БиХ: Максимална борба до краја

ЕТНО-СЕЛО СТАНИШИЋ - Звијезда 09 ће до краја првенства БиХ одиграти максимално с жељом да оствари што боље резултате. Екипа ће у 26. колу на свом терену дочекати ГОШК.

Тренер Бојан Тркуља спремао је екипу за наредни меч против ГОШК-а, који је у лошој серији. У посљедњих пет мечева екипа из Габеле не зна за побједу и опет је у опасној зони.

Звијезда 09 ће у овом дуелу бити ослабљена, јер право наступа у мечу неће имати Петар Караклајић и Стефан Шапић, због картона, што ће свакако бити проблем за домаћи тим. Ипак тренер Бојан Тркуља вјерује да ће његова екипа одиграти квалитетан меч.

- Добро смо радили у протеклој седмици, тако да очекујемо да на овом дуелу одиграмо најбоље што можемо и покушамо да дођемо до победе. Имамо одређених кадровских проблема, али верујем у свој тим и очекујем да сваки фудбалер који изађе на терен пружи максимум и покаже жељу да на крају славимо. Противник је квалитетан, јесте у кризи резултата, али сигурно нас очекује тежак меч - рекао је тренер Бојан Тркуља. Остали парови 26. кола Премијер лиге: субота: Звијезда - ГОШК (13.30), Зрињски - Вележ (16), недјеља: Игман - Посушје (13), Жељезничар - Сарајево (20 часова). Играно у петак Тузла сити - Широки бријег и Борац - Слога.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана