Звијезда 09 чека ривала у Купу Републике Српске

Д.Д.
Звијезда 09 чека ривала у Купу Републике Српске

БАЊАЛУКА - У просторијама Фудбалског савеза Републике Српске жријебом су одређени парови полуфинала Купа Републике Српске “Др Милан Јелић”.

Полуфинални парови су: КРУПА НА ВРБАСУ: Крупа – Лакташи, побједник сусрета Славија (Источно Сарајево)/Борац (Бањалука) – Звијезда 09 (Етно село Станишићи).

Прве полуфиналне утакмице су на програму 12. априла са почетком у 15.30 часова, а реванш дуели су заказани за 3. мај у 16.30 часова. Прије полуфиналних дуела биће на програму одложени четвртфинални сусрет у Источном Сарајеву између Славије и Борца, који је на програму у сриједу, 5. априла у 15.30 часова. Трофеј брани Фудбалски клуб Крупа.

Поред сениорског Купа извучени су парови преткола завршнице Купа Републике Српске у јуниорској конкуренцији. Жријеб је био полудиригован, клубови су подијељени у двије групе, исток и запад.

На истоку ћу се састати: ИСТОЧНО САРАЈЕВО: Славија – Леотар (Требиње), ЗВОРНИК: Дрина – Модрича Алфа. Парови на западу су: ПРИЈЕДОР: Рудар Приједор – Слобода Нова банка (Мркоњић Град), ГРАДИШКА: Козара – Текстилац (Дервента). Игра се једна утакмица и то 5. априла са почетком у 15.30 часова, а уколико послије 90 минута побједник не буде ријешен аутоматски ће се изводити једанаестерци. Побједници мечева прикључиће се у завршници четвртфиналу премијерлигашким тимовима: Борцу (Бањалука), Крупи (Крупа на Врбасу), Жељезничару (Бањалука), Слоги Меридиан (Добој), Раднику (Бијељина) и Звијезди09 (Етно село Станишићи).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана