Звездине легенде подржале екипу пред реванш против Бодеа, ево шта су поручили

Танјуг
Звездине легенде подржале екипу пред реванш против Бодеа, ево шта су поручили

БЕОГРАД- Легенде Црвене звезде Владимир Петровић Пижон, Драгиша Бинић, Митар Мркела, Ненад Милијаш, Ненад Крстичић, Никола Лазетић, Јован Аћимовић, Ратомир Дујковић, Станислав Караси и Марко Марин упутили су јаке ријечи подршке садашњој генерацији фудбалера најтрофејнијег српског клуба пред реванш меч плеј-офа Лиге шампиона против Бодеа.

везда сутра од 21 час на стадиону “Рајко Митић” дочекује норвешког шампиона који је прошле недјеље побиједио резултатом 2:1.

-Играчи морају да поштују противника, видели су на првој утакмици какав је то тим, али и да имају велико поверење у себе. Ова утакмица је много важна и мора да се победи - рекао је Пижон, четврта Звездина звијезда.

Драгиша Бинић, европски шампион са Црвеном звездом, био је јасан.

-Обавезе играча Звезде су да у среду оставе срце на терену, дају све од себе и резултат неће да изостане. Квалитет је на нашој страни, историја и величина клуба – нагласио је.

Затим се обратио и Митар Мркела, актуелни спортски директор Црвене звезде.

-Маракана има посебну моћ. Падале су овде и веће екипе од Бодеа – истакао је Мркела.

Ненад Милијаш, тренер омладинског тима Црвене звезде и дугогодишњи капитен клуба, обратио се директно играчима: “Обезбедити Лигу шампиона пред пуном “Мараканом”, то је оно због чега сте почели да играте фудбал. Хајде да усрећимо навијаче и да се заједно радујемо”.

Ненад Крстичић је прочитао мотивациону поруку.

-Не сумњајте у себе, ви сте Звездини војници. Напред, Звездо! – поручио је он.

Подршку је дао и Никола Лазетић, бивши капитен Звезде и актуелни директор млађих селекција Фудбалског савеза Србије.

-Играо сам много утакмица на којима су се дешавала чуда. Зато дођите у што већем броју у среду увече да направимо још једно велико чудо - поручио је Лазетић.

Јован Аћимовић је оптимиста.

-Свесни смо тежине утакмице, ово је за актуелну генерацију најтежа. Јако би добро било да су скупили концентрацију и да су усадили оно што им је стручни штаб говорио. Предност клуба су пуне трибине, уз хук навијача да то искористе за позитвну енергију и својим квалитетом и пробуженом страшћу дођу до жељене победе - рекао је Аћимовић.

Огласио се и Ратомир Дујковић, голманска легенда Црвене звезде.

-Дошао је моменат да Звезда покаже колико је моћна, а “Маракана” неосвојива. Овде су падали Немци, Французи, Шпанци и Енглези, чак и Бразилци. Ово је моменат који се не сме пропустити, а највише зависи од играча – истакао је Дујковић.

Станислав Караси је имао поруку за играче.

-Браните част Звезде и Србије. На вама је да победите пред великом публиком, многи су падали овде и убудуће ће -  каже он,

Марко Марин, бивши капитен и тренутни технички директор клуба, пренео је једну од порука навијача.

-На Маракани су најбољи стварани, а највећи падали - закључио је обраћање легенди Марин.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана