Звездин караван крстари Балканом

Танјуг
Звездин караван крстари Балканом

БЕОГРАД - Велики љетњи караван Црвене звезде трећу годину заредом обилази градове Србије, Црне Горе и Републике Српске, а присталице најтрофејнијег српског фудбалског клуба и ове године исказују одушевљење несвакидашњом акцијом и бројним посјетама потврђују да су највећа снага црвено-белих, саопштио је клуб.

Караван носи “дуплу круну” коју су првотимци Звезде освојили ове године, као и пехар из Барија и омогућује свим члановима клуба у градовима у којима се појаве да се сликају са њима.

У саопштењу се наводи да се од сљедеће недјеље очекује да ће навијачи бити у прилици не само да се они који нису учлане или обнове чланство, него и да купе сезонске улазнице и карте за Звездине утакмице у Лиги шампиона.

-Караван нашег клуба је до сада са великим успехом обишао 15 градова Србије и Црне Горе, а већ данас настављамо пут ка Херцеговини. Дугујемо велику захвалност звездашима из Београда, Старе Пазове, Зрењанина, Шапца, Пожаревца, Суботице, Кикинде, Апатина, Сомбора, Ваљева, Бара, Будве, Котора, Херцег Новог и Никшића на сјајном гостопримству, којим нас одушевљавају из године и годину. Звездина фан зона је нешто на шта су људи већ навикли, али смо се потрудили да је визуелно унапредимо, а навијачи су сјајно реаговали. Трочасовно дружење је испуњено Звездиним песмама и реквизитима, а увек нам је посебно задовољство да саслушамо приче навијача, како оних старијих које успомене вежу за Звезду, тако и најмлађих који тек спознају љубав према клубу - истакла је идејни творац каравана и координаторка друштвено-одговорног рада у Црвеној звезди, Јелена Тришовић.

Она је истакла да је одзив навијача на завидном нивоу.

-Црвена звезда сваке године може са поносом да се похвали све већим бројем чланова. Редови пред пултом за чланство су нас сачекали у сваком граду који смо обишли, што представља значајну сатисфакцију. Данас ће Звездина фан зона бити постављена у Требињу, а у наредних 18 дана ћемо обићи следеће градове: Невесиње, Гацко, Вишеград, Ариље, Ужице, Чачак, Пријепоље, Прибој, Пожегу, Горњи Милановац, Ниш, Лесковац, Пирот, Врање, Алексинац, а занимљиво је да ћемо ове године први пут посетити Македонију, односно Куманово. Већ почетком јула обићи ћемо Републику Српску, о чему ћемо благовремено обавестити све звездаше. Хвала нашим највернијим навијачима на поверењу које нам указују, Звезда ће се и у наредном периоду потрудити да уживају у сада већ традиционалном каравану - закључила је Јелена Тришовић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана