Звезда почела припреме: На Милојевићевом списку 35 имена

ГС
Звезда почела припреме: На Милојевићевом списку 35 имена

Црвена звезда је почела данас припреме за прољећни дио сезоне у коме ће "јурити" за Партизаном.

Владан Милојевић је на списак ставио практично све фудбалере које има на располагању, уз још неколико из млађих категорија и Графичара, али нису се сви појавили на "прозивци". Тако ће Шериф Ендиаје и Едмунд Адо директно доћи на Кипар, Питер Олајинка се прикључује касније када оздрави, док су Кангва, Букари, Красо, Ђига и Хванг са репрезентацијама на Афричком и Азијском купу нација.

"Увијек је лијеп осјећај у опреми Црвене звезде, ово је моја кућа. Кад год одем негдје, тај кофер је спреман да се вратим. То ми је највећа животна сатисфакција да Звезда може да рачуна на мене - док год сам жив, а ако има потребе за мојим радом, ту сам. Лијепо је вратити се и битно је да ово што је било иза мене то сам спаковао у фиоку и то је нови изазов за мене", рекао је Милојевић који је представио списак медијима.

  • ГОЛМАНИ: Зоран Поповић, Омри Глазер, Никола Васиљевић, Балша Поповић.
  • ОДБРАНА: Коста Недељковић, Милош Дегенек, Урош Спајић, Александар Драговић, Немања Милуновић, Милан Родић, Насер Ђига, Виктор Радојевић, Вељко Милосављевић, Лазар Николић.
  • ВЕЗНИ РЕД: Мирко Иванић, Марко Стаменић, Јован Шљивић, Гелор Канга, Кингс Кангва, Едмунд Адо, Осман Букари, Срђан Мијаиловић, Владимир Лучић, Јован и Никола Митуљикић, Никола Кнежевић, Андрија Максимовић, Хванг Ин Бом, Урош Кабић и Стефан Митровић.
  • НАПАД: Шериф Ендиаје, Александар Катаи, Питер Олајинка, Жан-Филип Красо, Јован Мијатовић.

"Има времена за појачања, захуктао се прелазни рок и у свакодневној смо комуникацији јер овдје у току једног дана доста тога може да се промијени", рекао је Милојевић.

"Што се тиче очекивања, очекивања су титула и куп, то се зна, каква год да је Звезда и у каквој год да је ситуацији", нагласио је он.

Црвена звезда ће до 14. јануара тренирати у Београду, а наредног понедјељка црвено-бијели ће отпутовати на Кипар (Пафос). Тамо ће бити до 2. фебруара, а за сада је познато да ће играти пет припремних утакмица, међу којима су за четири познати датуми и противници. Ово је списак утакмица који је објавила Звезда.

17. јануар Црвена звезда - Хлорака (кипарски друголигаш)
20. јануар Црвена звезда - Залаегерсег
24. јануар Црвена звезда - Спартак Суботица
28. јануар Црвена звезда - Младост Лучани
1. фебруар - генерална проба, још није познат ривал

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана