Звезда издала хитно саопштење

ГС
Звезда издала хитно саопштење

БЕОГРАД - Сат времена по завршетку утакмице са Чукаричким, поводом меча Партизана у Сурдулици саопштењем се огласила управа Црвене звезде.

Партизан је побиједио са 2:1 у Сурдулици, а велику полемику изазвала је интервенција из ВАР собе Срђана Јовановића приликом првобитно досуђеног пенала за Радник.

Саопштење преносимо у цјелости.

– Црвена звезда је згрожена режијом меча између Партизана и Радника у Сурдулици, коју је директно спровео Срђан Јовановић из ВАР собе. Тражимо од Фудбалског савеза Србије да се том судији, који је обрукао српски фудбал недавно и у Европи, потпуно забрани приступ свим утакмицама Црвене звезде и Партизана, јер је по ко зна који пут директно утицао на то да Партизан, побиједи и циљано им помогао. Често је то чинио и у директним окршајима са Црвеном звездом, а сада мора да им помаже и у мечевима са посљедњепласираним екипама на табели. Кад год има прилику он својим одлукама утиче на нерегуларност такмичења и својим одлукама директно доприноси побједама Партизана. Његовој бахатости и безобразлуку неће бити краја све док челни људи ФСС не донесу конкретну одлуку. За добробит српског фудбала тај човјек се мора склонити из српског фудбала – стоји у саопштењу тима са Маракане, преноси Меридианспорт.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана