Букари "срушио" Војводину у Новом Саду

Танјуг
Foto: ФК Црвена звезда

НОВИ САД - Фудбалери Црвене звезде побиједили су као гости Војводину резултатом 2:1 у мечу 16. кола Суперлиге Србије, а оба гола за "црвено-беле" постигао је Осман Букари.

Шестоструки узастопни шампион Србије је на стадиону "Карађорђе" повео већ у трећем минуту. Репрезентативац Гане је после контранапада шутирао искоса са десетак метара, лопта је ишла право у голмана Војводине, али је Лазар Царевић очајно реаговао и лопта је завршила у мрежи.

У 11. минуту Хванг је погодио пречку, а већ у наредном нападу је услиједила казна, Војводина је изједначила. Стрелац је био Радомир Милосављевић после додавања Ђорђа Црномарковића.

Други гол на мечу Букари је постигао у 27. минуту, лопта је стигла до њега на петерцу послије катастрофалних грешака дефанзиваца Војводине, па му није било тешко да још једном савлада Царевића и испоставиће се донесе Звезди три бода.

Црвена звезда на другом мјесту сад има 37 бодова, три мање од лидера Партизана који касније вечерас дочекује ТСЦ. Војводина је сад пета са 22 бода.

Фудбалери Црвене звезде у уторак гостују Јанг бојсу у одлучујућем мечу за пласман у Лигу Европе, а затим у суботу гостују Напретку. Војводина у наредном колу гостује Партизану.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана