Звезда части: Бесплатан улаз на прославу титуле

Танјуг
Звезда части: Бесплатан улаз на прославу титуле

БЕОГРАД - Фудбалски клуб Црвена звезда обавијестио је навијаче да ће улазак на меч против Чукаричког, 25. маја од 19 часова, кад ће бити прослављена седма узастопна, а укупно 35. титула првака државе, бити слободан за све навијаче "црвено-бијелих".

"Фудбалери Црвене звезде су седму годину заредом освојили титулу првака. Прилику да поздраве шампионе сви звездаши ће имати 25. маја од 19 часова, кад ће одлуком клуба капије стадиона 'Рајко Митић' бити отворене за све Звездине навијаче. Црвено-бели су и током сезоне 2023/24 имали сјајну подршку 12. играча. Звездаши су у стопу пратили првотимце нашег клуба, који су их радовали приказаним играма и усрећили их освајањем 35. шампионске титуле у историји клуба", стоји у саопштењу на сајту Звезде.

Даље се истиче да је Црвена звезда наставила доминацију, а пуне трибине против Чукаричког у посљедњем колу би на прави начин заокружиле још једну успјешну сезону.

"На победничком постољу ће сви заљубљеници у црвено-беле боје моћи да виде и шефа стручног штаба - Владана Милојевића, који се у децембру 2023. године вратио на Маракану и наставио да ниже успехе у вољеном клубу. Звездаши, видимо се на Маракани!", закључује се у клупској објави.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана