Званично: Бањалучанин направио трансфер каријере!

АТВ
Foto: Агенције

БАЊАЛУКА- Бањалучанин Владан Ковачевић потписао је петогодишњи уговор са шампионом Португала Спортингом.

Сјајни чувар мреже од наредне сезоне браниће боје једног од највећих португалских клубова, а стиже из пољског Ракова у трансферу вриједном шест милиона евра, пише АТВ.

Ковачевић је у понедјељак прошао љекарске прегледе, да би потом потписао уговор и направио велики степеник у својој каријери.

Сваки прелазни рок влада је велика помама за Бањалучанином који је феноменалним партијама у Ракову залудио европске клубове. Претходно је био на милиметар од потписа за Бенфику, али судбина је тако одредила да Ковачевић постане члан најљућег ривала. Он има 26 година и требао би да буде први голман Спортинга тако да очекују наступи у Лиги шампиона, а Спортинг ће наредне сезоне да брани титулу у тамошњем првенству.

Како сазнајемо, међу навијачима овог клуба влада велика еуфорија због доласка Ковачевића с чијим квалитетима су добро упознати. Бројни новинари и фоторепортери испратили су његов долазак у Лисабон, а Спортинг има у плану да додатно ојача тим за изазове који су пред клубом те би сјајни тренер Рубен Аморим и у будућности требао да остане на клупи португалског шампиона.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана