Зрињски у Варшави пао без испаљеног метка

ГС
Зрињски у Варшави пао без испаљеног метка

Фудбалери Зрињског поражени су на гостовању у 4. колу Конференцијске лиге на гостовању код варшаваске Легије резултатом 2:0.

Мостарци су имали посјед лопте у првих 10 минута сусрета, али након тога се десио нагли преокрет. 

Легија је повела из прве праве прилике на сусрету. Након корнера којег је извео Жосуе, најбоље се снашао Рафал Аугустињак и донио предност својој екипи. 

Након тога је услиједило не превише интересантних 15 минута, али онда се десила грешка Ћорлуке који је оборио Куна у шеснаестерцу и тако скривио пенал. 

Асистент код првог гола Жосуе био је сигуран са бијеле тачке и тако подуплао предност своје екипе. 

На самом крају првог полувремена имао је Зрињски прилику смањити, али је лоше шутирао Чанађија и тако је пропала једина права шанса за "Племиће" у првом дијелу утакмице.

У другом полувремену је било много мање прилика на обје стране. Играчи Зрињског нису успијевали изаћи из свог шеснаестерца, док су домаћи фудбалери били задовољни предношћу стеченом у првом полувремену.

Павел Вшолек је имао двије прилике да и прије краја утакмице ријеши питање побједника, али шутеви у 69. и 71. минути нису завршавали у мрежи. 

Фудбалери Зрињског су након овог пораза остали на три бода, док је Легија и даље прва, али сада имају девет освојених бодова.

"Племићима" ће бити потребно чудо у преостала два кола како би прошли групну фазу. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана