Жижовић: Мало је фалило за још љепшу ноћ у Бањалуци

ГС
Foto: В. Трипић

БАЊАЛУКА- Тренер Борца Младен Жижовић након меча у Бањалуци поручио је да је његов тим заслужио побједу, али да је лутрија овог пута отишла на страну Мађара.

Похвалио је своје фудбалере као и навијаче Борца који су 120 минута бодрили свој тим.

„Не бих рекао да смо изгубили због неискуства. Рекао бих да су пенали лутрија, која је једноствано овог пута отишла у страну Ференцвароша. Не вјерујем да су њихови играчи неискусни у пеналима па да прођу. Мислим да смо вечерас били равноправни у неким сегментима и бољи, контролисали утакмицу, имали водство и мислим да смо залужили побједу. Штета, ми смо у једном менталном стању гдје нисмо задовољни, а пласирали смо се у Конференцијску лигу. Љествица је високо подигнута и ја морам чеситати свима на феноменалној утакмици, феноменалном навијању. За још љепшу ноћ фалило је мало, ми настављамо да радимо и окрећемо се првенству“, рекао је Жижовић који има искуства када су једанестерци у Европи у питању.

„Ове сезоне смо славили у Албанији након пенала, два пута сам испадао, једном у Трнави једном на Кипру. Боже мој такав је тренерски посао, некад имате среће некад немате. Поновићу да је битан начин на који смо играли. Петероструко или десетоструко скупљем противнику нисмо дозволили много. Били смо равноправни и нису нам озбиљније запријетили. Ја им желим пуно среће, а ми се окрећемо Конференцијској лиги“.

Када је у питању сутрашњи жријеб за Конференцијску лигу, који ће бити одржан од 14.30 часова, Жижовић није хтио да говори о противницима, пише Мондо.

„Преспаваћемо и видјети сутра. Окрећемо се првенству, у понедјељак играмо против ГОШК-а и то нам је у овом тренутку најбитније. На оно што не можемо утицати, нећемо се уопште нервирати око тога“, закључио је тренер Борца Младен Жижовић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана