Жижовић: Борићемо се до краја

Дарко Драгичевић
Жижовић: Борићемо се до краја

БАЊАЛУКА - Фудбалери Борца одрадили су посљедњи тренинг уочи утакмице са ПАОК-ом, а Срђан Граховац и Младен Жижовић обратили су се грчким новинарима.

- Нас са Грчком и грчком народом вежу лијепе ствари. Ипак, ми ћемо дати све од себе да обрадујемо наше навијаче и да пружимо добру игру. Знамо ко нас чека са друге стране и желим да честитам ПАОК-у на свему што су урадили прошле сезоне. Са друге стране и ми смо урадили одличне ствари за клуб и желимо поново да пружимо свој максимум на терену. Ми смо Борац и хоћемо да се боримо до краја како нам име клуба и налаже. Видјећемо шта ће нам то донијети, рекао је Жижовић којег ће на клупи, због црвеног картона у Елбасану, замијенити Бојан Пузигаћа.

Борчев стручни штаб добро је скенирао све предности и мане наредног ривала, а Срђан Граховац истиче да екипа коју преводи као капитен, уз сво поштовање ка ривалу, жели да настави  европски сан.

- ПАОК је, на папиру, фаворит у предстојећем двомечу и свјесни смо да су скуп сјајних индивиудалаца. Ипак, ми немамо шта да изгубимо и спортски је надати се добром резултату. Желимо да се представимо у најбољем свјетлу и да играмо своју игру, поручио је Граховац.


 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана