Зељковићу нови мандат

Д.П.
Foto: Г.С.

БАЊАЛУКА – Досадашњи предсједник Фудбалског савеза Републике Српске Вицо Зељковић обављаће ту функцију и у наредне четири године, одлучено је на Изборној Скупштини ФС РС одржаној у Бањалуци.

Први потпредсједник је Драган Бањац из Козарске Дубице, а други Зоран Декет из Прњавора. Осим њих тројице у Извршном одбору ФС РС су још: Рајо Мичета (Требиње), Младен Јовићевић (Бањалука), Младен Босанчић (Нови Град), Недељко Ћорић (Бијељина), Петар Јелић (Модрича), Мирослав Кршић (Добој), Мирко Милошевић (Зворник), Драгомир Ђајић (Источно Сарајево). 

Изабране су и све комисије ФС РС, а потврђен је и нови Надзорни одбор чији је предсједник Бојан Кушљић, а чланови Драган Кулина и Дејан Девић. Изабрана су и два од три члана Комисије за савјетовање и посредовање. То су Душан Марковић и Игор Радељић.

Прије Изборне одржана је Редовна Скупштина ФСРС на којој је одлучено да се од сезоне 2025/26 Прва лига РС смањи са 18 на 14 клубова, а да Друге лиге (група запад и група запад) од исте сезоне умјесто 16 броје по 14 екипа.

Заказана је и сједница Извршног одбора Фудбалског савеза Републике Српске за 10. јул у Бањалуци.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана