Завршен Турнир пријатељства: Mozzart уз фудбалске ветеране до побједе

Mozzart
Завршен Турнир пријатељства: Mozzart уз фудбалске ветеране до побједе

Котор Варош је протеклог викенда био у знаку фудбала и дружења јер је успјешно завршен седми Међународни фудбалски турнир пријатељства. Такмичење је окупило више од 100 фудбалских ветерана из Србије, Црне Горе и Републике Српске, а титулом набоље окитила се екипа „Обилића" из Херцег Новог. Тимове је на терену до побједе бодрила компанија Mozzart у улози златног спонзора.

„Хвала компанији Mozzart на подршци у организацији нашег турнира. Заиста смо срећни што су препознали важност овог спортског догађаја за наш крај. Уз подршку оваквих истинских пријатеља спорта, желимо да наш турнир настави да траје у годинама које слиједе", истакао је Слободан Петровић, предсједник Удружења за промоцију и значај спортске рекреације Котор Варош. 

Ветерани „Обилића" из Херцег Новог су, у конкуренцији шест екипа, сасвим заслужено освојили прво мјесто, а у финалном сусрету су надјачали домаћина, екипу Котор Вароша, послије бољег извођења казнених удараца резултатом 3:2.

Треће мјесто освојила је екипа „Бризбејнских лавова", за коју су наступали доктори и здравствени радници са Универзитетског клиничког центра Републике Српске. Преостала три мјеста припала су ветеренима „Слоге" из Саничана, Сокобање и Апатина.

Осим у квалитетној игри на терену, играчи и посјетиоци уживали су у богатом забавном програму уз домаће специјалитете и пиће, те бројне промоције, па нису крили задовољство организацијом турнира и гостопримством. Из компаније Mozzart поручили су да ће увијек бити уз догађаје који промовишу спорт и пријатељство.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана