Зашто је Милка Форцан ушла у Партизан

Б92
Зашто је Милка Форцан ушла у Партизан

БЕОГРАД - Милка Форцан, некадашња потпредсједница компаније "Делта Холдинг", објаснила је разлоге иза одлуке да приступи новој управи фудбалског клуба Партизан.

Нови први човјек клуба Расим Љајић договорио је доласке фудбалских имена као што су Предраг Мијатовић и Данко Лазовић, али и људи из сфере бизниса међу којима су Војин Лазаревић, Бобан Станојевић и управо Милка Форцан.

Она је на друштвеним мрежама набројала седам разлога зашто се одлучила на тај корак.

Њену објаву преносимо у цјелости:

"На многа 'зашто' и да ли ми је то требало:

1. Зато што волим Партизан

2. Зато што сам расла уз песму: 'док Партизан битке бије...'

3. Зато што поштујем стотине хиљада верних навијача Партизана који чекају да им се клуб врати на стазе старе славе, што и Партизан и навијачи заслужују

4. Зато што након два дужа разговора са господином Љајићем и избором других сарадника и легенди које је окупио верујем да има велику и искрену жељу да помогне и да је спреман да да све од себе да поправи ситуацију а за то му треба тим.

5. Зато што је храброст изаћи из зоне комфора и ухватити се у коштац са великим проблемима, ако верујеш у идеју

6. Зато што сам сигурна да није добро ни за кога, осим можда неких срамних личних интереса, ни за нашу земљу, да се клуб као што је Партизан урушава. Не сме тога да буде никада више!

7. И на крају зато што је довољно интригантно бити женско у управи (привременој) традиционално и готово искључиво мушког спорта да представља велики изазов. У складу са својим могућностима и способностима трудићу се да дам максималан допринос", написала је Форцан.

Ту није завршила, те је поздравила одлуку "гробара" да се врате на трибине стадиона у Хумској.

"Завршила бих речима песме: ‘Црно бели, црно бели, ма где били на табели, нек вас храбри нек вас јача, песма ваших навијача!‘ Срећна због одлуке навијача да прекину бојкот, све вас поздрављам. Видимо се у суботу на стадиону", додала је она.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана