За први трансфер Слот жели да пазари играча од 100 милиона евра

GS
Foto: Reddit

Енглески и европски великан Ливерпул ће у нову сезону ући са новим тренером, Арнеом Слотом, који ће на "Ејнфилду" наслиједити легендарног Јиргена Клопа. За први трансфер Низоземац жели да пазари играча од 100 милиона евра.

Нова ера на култном "Ејнфилду" полако почиње. Клоп спаковао је своје кофере, а бившег шампиона Старог континета преузима занимљив стручњак, Слот.

Ливерпул је и сам прије неки дан потврдио долазак Низоземца, док наводно досадашњи шеф струке Фејенорда увелико ради на спремању листе жеља за љетни прелазни рок.

Инострани медији сазнају да је прво име на листи изузетно талентовани штопер Бенфике, Антонио Силва, за којег су "Моћни Црвени" спремни искеширати вртоглаву своту новца.

Овај 20-годишњи дефанзивац у свом уговору са Бенфиком има откупну клаузулу од невјероватних 100 милиона евра, што неће бити препрека Енглезима који су одлучни да у нову еру крену са стилом.

Слот по сваку цијену жели имати Силву у играчком кадру за наредну сезону, а он је у актуелној такмичарској години био један од најстандарднијих фудбалера португалског великана, преноси "Спортам".

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана