Вуковић води ка титули

Дарко Драгичевић
Вуковић води ка титули

БАЊАЛУКА - Борац је направио још један корак ка освајању титуле шампиона. Бањалучани су дошли до побједе над посљедњепласираном екипом Звијезде 09 3:1, која је и на Градском стадиону показала да игра пуно боље у односу на јесењи дио сезоне.

Након неколико добрих прилика на обе стране, Борац је дошао до предности у 38.минуту. На овом мечу сјајни Давид Вуковић је изборио пенал, који је затим у гол претворио Зоран Квржић.

Млади Вуковић је био веома расположен и правио је огромне проблеме гостујућој одбрани. У 51. минуту Вуковић је опет показао како има добар ударац. Ослободио се својих чувара и сјајно шутирао и затресао мрежу ривала.

Звијезда 09 се није предавала и успјела је у 79. минуту да смањи заостатак . Годсвил Вадзе је погодио за 1:2 и донио неизвјесност у финишу. 

Након тога Борац је кренуо по трећи гол и након двије добре шансе све дилеме око побједника ријешио је Василије Терзић новим голом у 86. минуту.

Борац је тако задржао предност у односу на свог ривала Зрињски.

Прозивка Сарајева

Навијачи Борца су током меча имали поруку за Фудбалски клуб Сарајево. Наиме, Лешинари су подигли транспарент на којем је писало,
-Нека играчи и управа босанског Реала, потраже помоћ од клупског психолога Радована-

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана