Врањеш: Жао ми је БиХ!

ГС
Врањеш: Жао ми је БиХ!

Бивши фудбалски репрезентативац Босне и Херцеговине Огњен Врањеш гостовао је у подкасту Психокаст који води популарни црногорски ММА борац Васо Бакочевић, те је том приликом говорио и о Змајевима.

Врањеш је коментарисао и предстојећи окршај баража против Украјине, поручивши да због рата Украјинце подржава цијели свијет и да су на неки начин протектовани.

"Знаш шта је највећа трагедија? Украјину подржава цијели свијет, сажаљавају је… Сјећате се Еуровизије, сви су знали да Украјина мора да побиједи", рекао је Врањеш, додавши:

"Жао ми је Босне, играо сам срцем за ту репрезентацију. Мој приватни живот на једну страну, спортски на другу. Код нас се мијешају бабе и жабе. Желим им сву срећу, али како раде и како функционишу неће дуго нигдје отићи. Гледам репрезентацију, не знам пола играча, немам појма одакле су их извукли. Када дођу, њихово понашање...", казао је Чукаричког.

Подсјетимо, за фудбалску репрезентацију Босне и Херцеговине Врањеш је одиграо 38 утакмица, а из националне селекције је избачен након скандала са тетоважом четничког војводе Момчила Ђујића, преноси Кликс.

У каријери је до наступао за бањалучки Борац, Спартак, Том Томск, Схерифф, Спортинг Гијон, Цхарлерои, Напредак Крушевац, Елазигспор, Хатаyаспор, Андерлецхт, Газиантепспор, Краснодар, АЕК, Црвену звезду и Чукарички.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана